Hjem > Ettermarked
Ettermarked

Ettermarked

OriginalE Aixam DELER

Vær oppmerksom på at alle deler i ditt kjøretøy utsettes for belastninger og høye temperaturer. Originale Aixam deler er designet for å tåle disse påkjenningene.

Du skal være trygg på alle måter når du kjører din Aixam. Alle våre 7.000 originale ettermarkedsdeler til de respektive modellene har gjennomgått grundige tester og er godkjente for bruk av Aixam.


Original: Aixam deler sikrer:

  • Perfekt tilpassing
  • Ypperte materialkvalitet
  • Sikkerhets standarder er fulgt
  • Pålitelighet
  • Holdbarhet på slitedeler (bremser, filtere etc...)

BETYDNINGEN AV ORIGINALDLER

En hel "verden" blir satt i bevegelse når du sitter bak rattet i din Aixam

Når du benytter kjøretøyet ditt vil bremseklosser som stadig er i bruk oppnå svært høye temperaturer. Det samme skjer med oljefilteret som renser store mengder olje for å sikre god smøring og beskyttelse av motoren frem til neste service.

Kvaliteten på ettermarkedsdelene påvirker i stor grad kjøregleden. Service og bytte av slitedeler på faste intervaller er essensielt for å garantere at alt fungerer som det skal i ditt kjøretøy. Fremfor alt for å garantere for din sikkerhet. Aixam origanaldeler er de eneste delene som er designet, testet og godkjent for din Aixam. Orignaldeler bør derfor være ditt eneste valg ved service og reparasjoner.

Ved å benytte et verksted som kjenner Aixam når du skal utføre service og reparasjoner, kan du vær sikker på at ditt kjøretøy alltid vil   ha optimal ytelse og full sikkerhet, uavhengig av alle påkjenninger i daglig bruk.